Kατηγορίες

  • Χωρίς κατηγορίες

Ο χρόνος σας ολοκληρώθηκε κύριε Μεϊντή

Από τον Γραμματέα του Επαρχιακού Συμβουλίου Πωγωνίου

Λαμβάνοντας υπόψη με την ανάγνωση,περισσότερη προσοχή των «επιτυχιών» εμφανιζόμενο στο ειδικό περιοδικό απο τον κ.Μεϊντή με την ευκαιρία των εκλογών της 8-Μαϊου.Υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές που παρουσιάζομε:
1-Πρώτον:Απο όλες αυτές τις κατασκευές που εμφανίζονται στο περιοδικό μόνο το 60% αυτών έχουν χρηματοδοτηθεί απο το Προξενείο Αργυροκάστρου , απο την Ιερά Μητρόπολη Αργυροκάστρου , απο τους Συλλόγους των χωριών αυτών και από διάφορους δωρητές . 

Κατά τη διάρκεια 2007-2011 η Επαρχεία Πωγωνίου έχει λάβει απο το κράτος 600.000.000 ( εξακόσια εκατομμύρια ) παλιά λεκ. (χωρίς τον προϋπολογισμό του 2011).Οι Πωγωνίσιοι θέλουν να ξέρουν που πήγαν αυτά τα χρήματα,τι έγινε με το νερό των Σχωριάδων και του Χλωμού.Ζητήθηκε απο το Επαρχιακό Συμβούλιο να δωθεί λογαριασμός το έτος 2010 το τι έγιναν τα λεφτά αλλά δεν δέκτηκες να δώσεις λογαριασμό.Να είναι σίγουροι οι Πωγωνίσιοι ότι σύντομα θα αναδυθεί όπως το φώς του ήλιου όλα τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί.

 ‎2-Δεύτερον:Είσαι ο μόνος Έπαρχος κ. Μεϊντή από όλους τους Επάρχους που ήταν προτού εσένα,που έχετε προωθήση την διάκριση μεταξύ των κατοίκων.Οι Πωγωνίσιοι δεν έχουν μισήσει και ούτε μισούν τους Βλάχους μάλλον τους έχουν κρατήσει,τους έχουν στεγάσει και τους έδωσαν και ακίνητα.Σήμερα έχει μπεί το πνεύμα του μίσους στην Πολύτσανη και Σχωριάδες.Γιατί να συνέβη αυτό κατά τη διάρκεια της δοικησής σας ;

‎3-Τρίτον:Περίοδος 2007-2011 κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης «Μεϊντή» είναι ένα απο τα πιο σκοτεινά για το Πωγώνι.Στο γεγονός οτί το υποκείμενο έργο του κ.Μεϊντή έχει ψεύδος και απάτη.Έχουμε πολλά υλικά στοιχεία που δείχνουν αυτήν την επιλογή όπως:

1-Όλα τα δικαιολογητικά για μελέτη δάση και βοσκότοπους της Επαρχείας Πωγωνίου μέχρι το 2019,γίνεται με ψεύτικες σφραγίδες και υπογραφές,και χωρίς την γνώση των αρχηγών των χωριών.

2-Κατά τη διάρκεια 2007-2011 απολύθηκαν χωρίς αιτία από το επιτελείο της Επαρχίας 6 εργαζόμενοι επειδή δεν συμφωνούν με τη διακυβέρνηση «Μεϊντή‎»

3-Η Επαρχεία Πωγωνίου έχει σχεδόν 2 χρόνια εργασίας χωρίς λογιστή και 1 έτος δίχως γραμματεία.Να ζητήσεις μία βεβαίωση πρέπει να περάσουν αρκετές ημέρες,για να βρείς τον Έπαρχο.Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει πόσα χρήματα εισέρχονται και εξέρχονται στην Επαρχία,όταν ο υπόλογος είναι απο το Λαζαράτη και έρχετε μία φορα το μήνα.Χωρίς καμία νομική βάση κόβει μισθούς των υπαλλήλων ή τους αποκλείει για 4 μήνες υποστηρίζοντας «έτσι θέλω εγώ»,»είμαι ο βασιλιάς του Πωγωνιού»

‎4-Είναι αλήθεια ότι τα ακίνητα που ήταν του δημοσίου επέστρεψε σε διαχείριση τη Επαρχίας Πωγωνίου και των χωριών της,δεν είναι αξία του κ.Μεϊντή αλλά κάποιου αλλουνού. Οστόσο αυτά τα ακίνητα χρησιμοποιούνται χωρίς κριτήρια δεν είναι σύμφωνα με την νομοθεσία.Έχουμε πολλά πραγματικά περιστατικά που συλλέγονται για αυτό το πρόβλημα όπως:

Η κοπή των πεύκων στην Πολύτσανη,η κοπή των καυσόξυλων από εξωτερικά και μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα στην περιοχή Τσιμίντζι που δεν έχουν καταδικαστεί,σχετίζεται η σύμβαση βοσκοτοποίων χωρίς τη γνώση των επιτροπών και αρχηγών των χωριών.

Καταστροφική είναι η χρήση των αδρανών υλικών που διαθέτει το Πωγώνι από τον κ. Πολιβάκη Χατζή ( δεν άφησε τίποτα όρθιο ) όπως: τοίχους,αναχώματα,καλύβες,μύλους,γεφύρια,στρατόπεδα,πυροβολικά(bunker)κ.α ) σα να είναι ιδιοκτησία του.

Από όλα όσα είπαμε παραπάνω είναι σαφές κατανοητό σε τη κατάσταση βρισκόμαστε,γι΄αυτό στις 8-Μαϊου οι Πωγωνίσιοι θα ψηφίσουν μόνο ΟΜΟΝΟΙΑ,η οποία είναι η μόνη ελπίδα για να βγεί το Πωγώνι από την καθυστέρηση…..

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ

Αφήστε ένα σχόλιο

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα παρακάτω HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>