Kατηγορίες

  • Χωρίς κατηγορίες

Υποκρισία Δήμου: Στο ίδιο στρατόπεδο με τους αλβανούς εθνικιστές

Κάπου διαβάσαμε στο fb μια ανάρτηση της κυρίας Ε. Δήμου, πρόεδρος της περίφημης ΝΕΒ. Η πρόεδρος Δήμου άδραξε τη «χρυσή ευκαιρία» να βγάλει τα απωθημένα της κατά του προέδρου του ΚΕΑΔ Β. Ντούλε. Εκλογές είναι άλλωστε και η κυρία πρέπει να εξυπηρετήσει δυο μέτωπα: το πρώτο έχει να κάνει με τον πόλεμο κατά του προέδρου του ΚΕΑΔ (το τροπάριο αυτό τόχει μάθει άριστα η Δήμου και το δεύτερο είναι η εξυπηρέτηση του Μεγκα (διάβασε καλυτερα Σ.Κ. και Ράμα). Θεωρούμε πως τα όσα γράφει η Δήμου στην ανάρτηση είναι ακραία φτηνά και υποκριτικά και μαρτυρούν τον πραγματικό της στόχο: όπως και αρκετοί άλλοι δεν καίγονται ούτε για την τύχη του Β. Ελληνισμού, ούτε για τους πάνω στην πατρίδα Βορειοηπειρώτες. Η Δήμου και αρκετοί άλλοι που καλύπτονται πίσω από διάφορα ονοματα συλλόγων  ή αποκαλούμενων ελληνικών κομμάτων (όπως το Μεγκα) καίγονται μόνο και μόνο να δουν μια μέρα το Ντούλε έξω από τη βουλή.

Αυτή είναι η αλήθεια, και κατά την άποψή μας 20 χρόνια τώρα, δυστυχώς, στη στρατιά αντί-Ντούλε έχουν μπει διάφοροι και διάφοροι. Γελασμένοι, εξαπατημένοι, όχι κατ΄ανάγκην όλοι «στρατευμένοι» στο σχέδιο εξουδετέρωσης του Ντούλε, έχουν μπει δυστυχώς και πολλοί που αγαπάνε και πονάνε την πατρίδα. Και μετά λύπης διαπιστώνουμε πως οι πιο πολύ είναι βορειοηπειρώτες (νεώτεροι ή παλαιότεροι) που μένουν στην Ελλάδα. Ίσως ορισμένα πράγματα πρέπει να λέγονται κάποια στιγμή, φαινόμενα όχι ονόματα, όμως είναι νωρίς ακόμα για ονόματα.

Ένα είναι σίγουρο, δυστυχώς πολλοί, άθελα θέλουμε  να πιστεύουμε, εξυπηρετούν ένα καλά οργανωμένο σχέδιο που το αλβανικό κατεστημένο (και ο νοών νοείτω) έχει καταστρώσει πολλά χρόνια τώρα κατά της πολιτικής εκπροσώπησης της ΕΕΜειονότητας. Για να μην γελιόμαστε. Καλώς ή κακώς τα είκοσι τελευταία χρόνια ο Ντούλες έχει γίνει για το αλβανικό κατεστημένο ο πρωταρχικός στόχος, καθότι η αλβανική πολιτική σκηνή και γενικότερα η αλβανική κοινωνία έχει συνδέσει την παρουσία του στην πολιτική ως η ελληνική  παρουσία.

Ας επιστρέψουμε (μόνο για μια στιγμή) στην φτήνια και την υποκρισία της Δήμου. Ο Ντούλες, κα. Δήμου, δεν εντάχθηκε σε κανένα κόμμα, ούτε μέχρι τώρα εξυπηρέτησε κανένα κόμμα. Αυτο το ξέρει και ο πιο αδιάφορος β/ηπειρώτης. Αν και, αυτό σίγουρα το γνωρίζεις, ο Ντούλες στα είκοσι χρόνια πολιτικής διαδρομής έχει δεχθεί πάμπολες δελεαστικές προτάσεις. Προτάσεις που φίλοι σου τις έχουν δεχθεί και με το παραπάνω, ενώ ο ίδιος , προς τιμήν του , τις απέρριψε. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα στα εκλογικά και πολιτικά τεκταινόμενα στη χώρα αυτή, αρκετά άρθρα διαβάζουμε αυτές τις μέρες που επιχειρηματολογούν και βλέπουν θετικά την κίνηση του Ντούλε, και κατά την άποψή μας ο Ντούλες έκανε το πιο σωστό βήμα. Υπερισχύει η πολιτική παρουσία στην επόμενη βουλή και όχι οι βορειοηπειρωτικές κακίες, τα μαχαιρώματα και οι μικροπρέπειες.

Η πατρίδα, κα. Δήμου πουλιέται, υπερεθνικιστές κατεβάζουν και λεηλατούν ελληνικές σημαίες αλωνίζοντας πάνω στα χωριά μας, εσύ ωστόσο και αρκετοί άλλοι από την ηρεμία και την ασφάλεια εδώ στην Αθήνα, ασφαλώς και χωρίς κόστος, στήνουν στον τοίχο αυτους που έδωσαν και δίνουν μάχες εκεί πού πρέπει και όχι με πύρινους πατριωτικούς λόγους στις ζεστές αίθουσες των Αθηνών. Αυτά για σήμερα……

 

1 σχόλιο στοΥποκρισία Δήμου: Στο ίδιο στρατόπεδο με τους αλβανούς εθνικιστές

  • Βορειοηπειρώτης

    Καλό θα ήταν, αφού κάνετε τον κόπο να γράψετε ένα άρθρο, να ελέγχετε και την αλήθεια όσων γράφετε. Η κα Δήμου δεν είναι Πρόεδρος της ΝΕΒ εδώ και πολλούς μήνες και η άποψή της είναι προσωπική και κανένα σωματείο δεν αντιπροσωπεύει.

Αφήστε ένα σχόλιο

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα παρακάτω HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>