Kατηγορίες

 • Χωρίς κατηγορίες

Περί συντάξεων του ΟΓΑ

Του Τηλέμαχου Λαχανά

b5a32d35c359a6184e5838c6035bf2c6_XLΤο συλλαλητήριο της 23ης Απριλίου πέρασε για ακόμα μια φορά το μήνυμα περί ρατσιστικής συμπεριφοράς εις βάρος των υπερήλικων βορειοηπειρωτών. Οφείλουμε συγχαρητήρια στην Πανβορειοηπειρωτική Επιτροπή η οποία αν και χωρίς καμιά χρηματική ενίσχυση, που σημαίνει αδυναμία στο να ειδοποιηθεί το σύνολο των υπερήλικων, κατόρθωσε να συγκεντρώσει περίπου 2.000 άτομα, που επίσης σημαίνει καλή αρχή για επόμενο και πιο δυναμικό συλλαλητήριο.

Το σωστό, ίσως και το αποτελεσματικό, θα ήταν αν οι πρόεδροι του ΚΕΑΔ, της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ΜΕΓΚΑ, μαζί και όλοι οι πρόεδροι των επαρχιών, θα είχαν έρθει και θα άνοιγαν τις πόρτες των υπουργών, κ. Δρούτση και Στουρνάρα, του Προθυπουργού και του Πρόεδρου της Δημοκρατίας για να τους έλεγαν «πολλά».

Έστω και αν αδιαφορούσαν στο να αποσύρουν την εγκληματική τους απόφαση εις βάρος των υπερήλικων θα βρίσκαμε τρόπο να τους αντιμετωπίσουμε. Κάλεσμα προς Ανάσταση των ψυχών όλων των προπατόρων μας που έπεσαν μαχόμενοι για την ανεξαρτησία και την απελευθέρωση ολόκληρου του γένους, στην Κρήτη, την Εύβοια, την Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο, στο Μεσολόγγι κ.α., στις ψυχές των Μακεδονομάχων και Μπιζανομάχων, μέχρι και αυτών που μαρτύρησαν για την Ελλάδα στις φυλακές του δικτατορικού καθεστώτος.

Σχετικά με το συλλαλητήριο: Πέραν της υποχρέωσης προς τα κόμματα και τους εκπροσώπους τους που μας συμπαραστέκονται δυναμικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική Αστυνομία. Παρόλο που η πορεία προς την Βουλή εμπόδισε την κυκλοφορία, για περίπου 2 ώρες, δεν μας ενόχλησε, μάλλον κατανοεί το δράμα που ζούμε, την εγκληματική συμπεριφορά της κυβέρνησης.

Το υπόμνημα που παρέδωσε η επιτροπή στο κοινοβούλιο ουσιώδες και καυστικό. Η απάντηση όμως θα δοθεί «δήθεν» γραπτώς. Ας μην βιαστούμε με υποθέσεις. Αν και απογοητευμένοι πια κάποιοι βιάστηκαν κιόλας. «Αν ήταν δυνατόν να μας μάζευαν στις κλούβες και να μας ξέβραζαν εκτός συνόρων» γιατί αν και Έλληνες πια υπήκοοι γι’ αυτούς δεν ήμαστε ούτε παράνομοι, εφόσον σε αυτούς αναγνωρίζεται το δικαίωμα της επιβίωσης μαζί με άλλα προνόμια.

Το περίεργο είναι ότι και για αυτό το συλλαλητήριο δεν αναφέρθηκε κανένα Μ. Μ. Ενημέρωσης, έστω και αρνητικά. Γιατί άραγε; Γιατί δεν διδάχτηκαν ή αγνοούν την ιστορία του γένους τους. Αυτός είναι ο «νεοέλληνας»…

3 Σχόλια Περί συντάξεων του ΟΓΑ

 • ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΑΠΟ ΔΡΟΠΟΛΗ

  Πράγματι πράξη εγκληματική εναντίον ελλήνων στους οποίους χρωστάμε πολλά. Βλέπετε ήρθαν καιροί που για τους έλληνες το γένος αποφασίζουν “πιθανών” όχι έλληνες το γένος. Αγωνηστείτε και μην εφυσηχάζετε.

 • αγνοστοσ

  Κ.ΤΗΛΕΜΑΧΕ,ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΕΙΤΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΟΣ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΙΠΗΘΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΙ,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΤΡΑ, ΙΟΑΝΝΙΝΑ,ΛΑΡΙΣΑ ΑΡΓΙΡΟΚΑΣΤΡΟ ΤΙΡΑΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗ ΠΟΛΗ.ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΟΡΓΑΝΟΘΟΥΜΕ

 • ΑΓΝΩΣΤΟΣ

  αγνοστοσ

  29 Απριλίου 2013 στις 1:48 ΜΜ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ……!!!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα παρακάτω HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>